🔍بررسی کلاهبرداری بروکر آلپاری | اعتبار بروکر آلپاری✔
در انتخاب یک بروکر مناسب جهت سرمایه گذاری اولین نکته ای که باید به آن دقت نمود اعتبار آن بروکر میباشد. بروکر آلپاری از قدیمی ترین بروکر هایی است، که خدمات خود را به ایرانیان همواره حتی در زمانهایی که اغلب بروکر ها فعالیت خود را در ایران لغو کرده بوند ارائه نموده است.
این بروکر خوش نام توانسته با ارائه خدمات بسیار گسترده به ایرانیان کاربران ایرانی بسیاری را به خود جذب نمایند.
کاربرانی که به تازگی در بازار های مالی وارد شده اند و قصد انتخاب بروکر را دارند بی شک نام بروکر آلپاری را شنیده اند.
از این رو همواره دو سوال در ذهن آنها پس از مطالعه مطالب گوناگون درباره این بروکر مطرح میگردد.
آیا بروکر آلپاری معتبر است؟
آیا آلپاری کلاهبرداری است؟
® نام بروکر | بروکر آلپاری |
📜 رگولاتوری | FSC – SEC |
📜 نوع رگولاتوری برای ایرانیان | آفشور |
📞 پشتیبانی | پشتیبانی فارسی آلپاری در تلگرام |
در این مقاله با بررسی زوایای مختلف بروکر آلپاری در بخش اعتبار خواهیم پرداخت و مورد گزارش ده درباره کلاهبرداری و ورشکستگی آلپاری را نیز بررسی خواهیم نمود.
✔آیا بروکر آلپاری معتبر است؟ | بررسی اعتبار بروکر آلپاری
جهت بررسی کلاهبرداری و اعتبار یک بروکر باید موارد متعددی را بررسی نمایید.
این موارد شامل :
- رگولاتوری
- سابقه فعالیت
- ورشکستکی
- نظر کاربران
در این بخش به بررسی این موارد خواهیم پرداخت و آنها را بررسی مینماییم، تا کاربران بتوانند با تمام این موارد در مورد بروکر آلپاری آشنا شوند و شبحه های کلاهبرداری آلپاری برای آنها کاملا برطرف گردد.
بررسی رگوله آلپاری | رگولاتوری بروکر آلپاری
بروکر آلپاری در سال 1998 در شهر کازان روسیه تاسیس شد. این بروکر دارای رگولاتوری های معتبر گوناگونی میباشد.
شرکت بین المللی آلپاری توانسته مجوز کمیسیون مالی موریس را بدست آور، این مجوز فعالیت به شماره C113012298 code FS-4.1, code SEC-2.1B میباشد. همچنین بروکر آلپاری در سال 2013 توانسته رگولاتوری (مجوز) FSC را بدست آورد.
همانطور که مشاهده مینمایید این بروکر تا اینجا سه روگولاتوری معتبر را در دست دارد که به اختصار FS، SEC و FSC میباشد.
اما به دلیل تحریم های ایران با استفاده از این رگولاتوری ها بروکر آلپاری امکان خدمات دهی به ایرانیان را ندارد از این رو جهت فعالیت در ایران و ایجاد سایت بروکر آلپرای برای ایراناین این شرکت معتبر اقدام به کسب رگولاتوری Comoros Union نیز نموده.
شرکت آلپاری یک دفتر در جزیره موهلی در اتحادیه کوموروس جهت ارائه خدمات به ایرانیان ایجاد نموده که شماره ثبت آن HY00423015 میباشد، همچنین این شرکت مجوز فعالیت با عنوان شرکت بین المللی کارگزار و تصویه وجوه بین المللی را با شماره T2023236 کسب نموده است.
از طرف دیگر از آنجا که بروکر آلپاری در ارائه خدمات با رگولاتوری معتبر بسیار پافشاری دارد خود از اصلی ترین پایه گذاران مرکز فرابورس مالی و فن آموری میباشد.
*در این خصوص “والری تاراسوف” مدیر ارتباط خارجی بروکر Alpari گفته:
«امروز وظیفه اصلی شرکت بین المللی آلپاری و کارگزاری های دیگر در روسیه تشکیل انجمن حرفه ای برای رگوله بازار و ارائه موقعیت تلفیقی مرتبط با استادارد های اولیه و مقررات در فارکس است. تنها چنین شیوه ای به ما کمک خواهد کرد که اهداف خود را عملی سازیم.»
بررسی سابقه فعالیت بروکر آلپاری
همانطور که شاره نمودیم آغاز تاسیس بروکر آلپاری برمیگردد به سال 1998 در شهر کازان روسیه.
بروکر خوشنام آلپاری در طی سالهای فعالیت خود تواستیه خدمات خود را به سر تاسر دنیا گسترش دهد و تا کنون بیش از 2,000,000 کاربر فعال را جذب نماید.
این بروکر بیش از 25 سال است که به ایرانیان خدمات ارائه منماید و در طول تمام این مدت با وجود مشکلات متعدد این خدمات را لغو ننموده و همواره در کنار معامله گران ایرانی قرار گرفته است.
بروکر آلپاری حتی با وجود تحریم ها علیه ایران با ارائه یک سایت جداگانه و رگولاتوری معبتری دیگر توانسته خدمات رسانی خود را به ایرانیان حفظ نماید.
از طرف دیگر اعتبار بروکر آلپاری به قدری بالا بوده که بسیاری از کاربران ایران این بروکر را بخوبی میشناسند و توانسته جایگاه بسیار مناسبی را در میان کاربران ایرانی کسب نمایند.
بررسی نظرات کاربران
در جست و جوهای کارشناسان فارکس اسکالپینگ لایو در میان نظراتی که کاربران درباره بروکر آلپاری داده اند.
با سه دسته از کاربران مواجه شدیم.
دسته اول، نظرات مثبت در باره بروکر آلپاری
این دسته که مشخص است که از کار با این بروکر بسیار راضی بوده اند و بروکر آلپاری توانسته به خوبی نیاز این کاربران را ارائه نمایند.
البته گفتی است که تعداد این نظرات بسیار زیاد است.
دسته دوم، نظرات منفی
در بررسی این دسته از نظرات که از اهمیت بیشتری برای کارشناسان فارکس اسکالپینگ لایو از جهت ریشه یابی علل منفی بودن نظر کاربر برخوردار بود، متوجه شدیم بسیاری از کاربران در موارد زیر دچار مشکل شده اند.
- واریز و برداشت ها:
برخی از کابران با استفاده از ارزهای دیجیتال اقدام به واریز به آلپاری نموده اند و سهوا شماره کیف پول را به اشتباه وارد نموده اند. بارها در مقاله شارژ آلپاری با کریپتو اعلام نموده ایم، این اشتباه میتواند هزینه سنگینی را برای کاربران داشته باشد.
و یا در روشهای دیگر به علت عدم اطلاعات کافی با مشکلاتی مواجه شده اند که باعث بروز نارضایتی در میان این دسته از کاربران شده است.
که از دیگر مشکلات در این باب دیرکرد در واریز و یا برداشت بوده است که در مقالاه روش های واریز و برداشت در آلپاری به طور کامل لینک بررسی تمام روش ها را قرار داده ایم و کاربران میتوانند با مراجعه به آنها زمان واریز و برداشت هر روش را مشاهده نمایند.
- نرخ ها و هزینه های معاملاتی و سرعت اجرای معاملات
کاربران گرامی باشد توجه داشته باشند که در مقاله انواع حساب آلپاری بسیار تاکید نمودیم، انتخاب حساب معاملاتی مناسب بسیار اهمیت دارد و نیزا به مطالعه فراوان در انواع حساب آلپاری دارد.
از این رو کاربران بدون مطالعه اقدام به افتتاح حساب نموده اند و از آنجا که از میزان کمیسیون و مزایا و معایب نوع حسابی که انتخاب نموده اند هیچ گونه اطلاعاتی نداشته اند دچار مشکل شده اند.
دسته سوم، شیطنت های تبلیغاتی
با مشاهده و پیگیری برخی نظرات توسط کارشناسان ما دریافتیم برخی از شایعات شیطنت های تبلیغاتی میباشد، که هیچ پایه و اساسی ندارد و نسبت به مواردی که ذکر شده هیچ گونه سندی وجود ندارد.
بررسی ورشکستگی آلپاری | پنج شنبه سیاه، آیا آلپاری کلاهبرداری کرده؟
ورشکستگی بروکر آلپاری از چنان اهمیتی برای کاربران برخوردار است، که بهتر دیدیم این مورد را در یک بخش مجزا کاملا بررسی نماییم.
ورشکستگی بروکر آلپاری در سال 2015 همزمان با پنچ شنبه سیاه اتفاق افتاد و باعث تعطیلی چند شعبه مهم بروکر آلپاری از جمله شعبات انگلستان، سوئس و چند شعبه دیگر شد.
بسیاری ورشکستگی آلپاری را به علت کلاهبرداری آلپاری میدانند، اما این باور بسیار غلط است، با بررسی های کارشناسان فارکس اسکالپینگ لایو داشته اند متوجه شدیم، حتی پس از ورشکستگی تعدادی از شعبات این بروکر تمام ضررهای کاربران توسط بیمه پرداخت آلپاری پرداخت شده.
از این رو نمیتوان گفت که ورشکستگی آلپاری به دلیل کلاهبرداری بوده است.
اما علت اصلی ورشکستگی آلپاری چه بود؟
در سال 2015 بانک مرکزی سوئیس از سیاست های خود جهت پایین نگه داشتن ارز فرانک سوئیس در برابر یورو و دلار دست کشید، که به پنج شنبه سیاه مشهور شد.
از آنجا که اقتصاد کشور سوئیس بسیار قدرتمند است، این امر باعث افزایش ناگهانی ارزش فرانک سويس در برابر دلار و یورو شد. این افزایش حدود 30% بود که کاربرانی که در بازار فارکس فعالیت میکنند میدانند که تغییرات در قیمت ارزها در روز حداکثر 5% میباشد.
این افزایش تبعات بسیاری در بازار های داشت، اولین تاثیر این امر در سقوط ناگهانی سهام ها بود که باعث شد فرانک سويیس از معاملات کنارگذارشته شود.
از این رو ارزش بازار بورس سوئیس نیز 10% کاهش پیدا کرد.
تاثیر دوم در بالا رفتن قیمت کالا و خدمات در سوئیس در برابر کشورهای دیگر اروپایی بود، که موجب هجوم مردم سوئیس به کشور های همجوار جهت تهیه کالا با ارز قدرتمند خود شد.
و بسیاری موارد دیگر که همچنان بانک مرکزی این کشور با تبعات این اقدام روبرو است.
سوالات متداول
1️⃣آیا بروکر آلپاری کلاهبرداری است؟
❌ خیر، با توجه به بررسی های به عمل آمده در باره رگولاتوری، نظر کاربران و سابقه فعالیت بروکر آلپاری میتوان گفت که این بروکر به هیچ عنوان کلاهبرداری نیست و کاربران میتوانند با مراجعه به سایت رسمی بروکر آلپاری اقدام به سرمایه گذاری در این بروکر نمایند.
همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان ما در تلگرامحاصل نمایید.
2️⃣مواردی که در بررسی اعتبار یک بروکر اهمیت دارد چیست؟
💡 کاربران برای بررسی اعتبار یک بروکر چهار مورد اصلی را باید در کنار موارد دیگر بررسی نمایند، که به شرح زیر است.
- رگولاتوری معتبر
- سابقه فعالیت در بازار های مالی
- اعلام ورشکستکی دارد یا خیر و به چه علت
- نظر کاربران که در بروکر فعال بودند و یا هستند